Ένα καινούργιο "γήπεδο εκμετάλλευσης" στο Αιγάλεω


Διαβάσαμε ότι: "η ACS δημιουργεί στο Αιγάλεω κέντρο διαλογής μεγέθους ποδοσφαιρικού γηπέδου... Πρόκειται για την κατασκευή νέου κέντρου διαλογής το οποίο θα δημιουργηθεί στο Αιγάλεω σε χώρο που φιλοξενούσε αποθήκες του ΟΤΕ τις οποίες απέκτησε η Quest μετά από σχετικό διαγωνισμό που πραγματοποιήσε ο Οργανισμός το 2015. Πρόκειται για οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 27.000 τ.μ. στο οποίο η εταιρεία ταχυμεταφορών θα αναπτύξει ακίνητο συνολικής επιφάνειας 30.000 τ.μ. σε τρία ισομεγέθη επίπεδα."
Το κέντρο αυτό διαλογής θα αντικαταστήσει -με συγκεντρωτικό χαρακτήρα- τα διάσπαρτα στο λεκανοπέδιο κέντρα της εταιρίας.
Από τις αποθήκες του ΟΤΕ λοιπόν σε ένα πολυπληθές κέντρο διαλογής φακέλων και εμπορευματοκιβωτίων (με εκατοντάδες εργαζόμενους υπό εργασιακό καθεστώς πολλαπλών προβλημάτων) σε έναν Ελαιώνα που η κεντρική εξουσία και οι ομάδες συμφερόντων έχουν βυθίσει εδώ και δεκαετίες στην παρακμή και απλώς την διαχειρίζονται. 
Ελπίζουμε αντίστοιχα η συγκεντροποίηση αυτή να εξυπηρετήσει και τον αγώνα των εργαζόμενων αφού ένας αποκλεισμός των εγκαταστάσεων (όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε σχεδόν γειτονικό κτίριο της ίδιας εταιρίας απέναντι από το Αλλοδαπών επί της Πέτρου Ράλλη) σε ενδεχόμενη ρήξη με τα αφεντικά τους θα παραλύσει το σύνολο των δραστηριοτήτων τους...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αιγάλεω...